Lidhje

Ambasadori amerikan në Shkup kërkon që  personat përgjegjës për shpërthimin e një mine  të kapen dhe të dalin sa më  shpejt para drejtësisë - 2003-03-19


Ambasadori amerikan në Shkup Laërence Butler dhe përfaqësuesit më të lartë të komunitetit ndërkombëtar në këtë vend, kërkuan mbrëmë që personat përgjegjës për shpërthimin e një mine, e cila shkaktoi vdekjen e dy ushtarëve të NATO-s dhe një civili maqedonas, të kapen dhe të dalin sa më shpejt para drejtësisë. Ata theksuan se ky incident thekson edhe njëherë rëndësinë e luftës kundër krimit të organizuar në rajon.

//ze//

XS
SM
MD
LG