Lidhje

Kosovë: Administratori  Steiner takohet me Presidentin Rugova - 2003-04-15


Kalimi i kompetencave nga ndërkombëtarët tek vendoret, zhvillimi ekonomik, hapja e vendeve të reja të punës dhe privatizimi ishin temë kryesore e bisedimeve të administratorit Steiner me presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugova. Në takim është biseduar edhe lidhur me propozimin e kryetarit të Partisë demokratike, Hashim Thaçi për shpalljen e një moratoriumi për çështjen e statusit përfundimtar të Kosovës. Por,rreth kësaj idejeje bashkëbiseduasit kanë patur qëndrime të kundërta //ss//

XS
SM
MD
LG