Lidhje

Sot në Prishtinë mbahet takimi i dytë i grupit të përbashkët për bartjen e përgjegjësive - 2003-05-28


Në Prishtinë sot mbahet takimi i dytë i grupit të përbashkët të UNMIK-ut dhe qeverisë së Kosovës për bartjen e përgjegjësive. Përfaqësuesit vendorë kërkojnë përshpejtimin e këtij procesi, ndërsa autoritetet ndërkombëtare thonë se deri në fund të vitit pritet kalimi i të gjitha përgjegjësive të parapara me ligj përveç atyre që mbeten të rezervuara për shefin e UNMIK-ut. Kundër këtij procesi vazhdojnë të jetë përfaqësuesit politikë sërbë.

//ze//

XS
SM
MD
LG