Lidhje

Aktiviteti "Një milion eshtra"

Mijëra veprimtarë sjellin eshtra artificiale në Pakun Kombëtar të Uashingtonit për të tërhequr vemendjen ndaj gjenocidit dhe krimeve kundër njerëzimit.

XS
SM
MD
LG