Lidhje

Aktiviteti "Një milion eshtra"

Mijëra veprimtarë sjellin eshtra artificiale në Pakun Kombëtar të Uashingtonit për të tërhequr vemendjen ndaj gjenocidit dhe krimeve kundër njerëzimit.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG