Lidhje

Maqedoni: Zhvillohet balotazhi


Macedonia election
Në Maqedoni po mbahet raundi i dytë i zgjedheve për 29 kryetarë komunash dhe për qytetin e Shkupit, si njësi e veçantë administrative. Ka patur njoftime për disa incidente dhe agjitacion apo dhe trysni të jetë bërë mbi votuesit, por deri tash nuk është thënë nëse sjelljet e këtilla mund të kenë ndikim në rezultatin e zgjedhjeve.

XS
SM
MD
LG