Lidhje

Intervistë me Kryeredaktorin e Kohës Ditore, Agron Bajrami


agron bajrami

Bajrami: Bisedimet me Serbinë po lenë nën hije çështje të tjera në Kosovë, si ekonomia, krimi dhe korrupsioni

I ftuar në programin Ditari ishte Z. Agron Bajrami, kryeredaktor i gazetës Koha Ditore në Prishtinë. Ai tha se bisedimet e Prishtinës me Beogradin po lenë në hije çështje të tjera në Kosovë, si ekonomia, krimi dhe korrupsioni.
XS
SM
MD
LG