Lidhje

Arben Ahmetaj mbi premtimet e PS për zgjedhjet


Ndonëse zgjedhjet në Shqipëri janë ende 4 muaj larg dhe ndonëse fushta elektorale nuk është çelur zyrtarisht, vendi duket sikur është futur tërësisht në një klimë zgjedhore. Partia Socialiste në këtë kuadër, veç kritikave ndaj qeverisë ka filluar të bëjë premtimet e veta elektorale. Deputeti Arben Ahmetaj, sekretar i PS për sipërmarrjen diskuton disa prej këtyre premtimeve në fushën ekonomike.
XS
SM
MD
LG