Lidhje

Shkup, aksion për dhurimin e gjakut

  • Isak Ramadani

Ambasada amerikane në Shkup dhe Kryqi i Kuq i Maqedonisë organizuan një aksion për dhurimin e gjakut, në kujtim të ngjarjeve tragjike të 11 shtatorit të vitit 2001 në Shtetet e Bashkuara. Politikanë, përfaqësuesë të jetës akademike e shoqërore dhuruan gjak, me këtë rast. Ambasadori Paul Wohlers tha se kjo ditë po bashkon komunitetet në Maqedoni në solidarizim me të tjerët.

XS
SM
MD
LG