Lidhje

Këshilli i Evropës për bashkëpunimin mes pushtetit qendror dhe lokal

  • Zëri Amerikës
  • Tiranë

Këshilli i Evropës për bashkëpunimin mes pushtetit qendror dhe lokal

Këshilli i Europës nisi sot në Shqipëri një projekt për forcimin e kapaciteteve të pushtetit vendor.

Projekti synon të rritë profesionalizmin e bashkive dhe të nxitë bashkëpunimin e tyre me institucionet qeveritare. Një zyrtar i Këshillit të Europës deklaroi se Shqipëria ka shumë nevojë që të forcojë bashkëpunimin midis qeverisë qendrore dhe pushtetit vendor.

Sipas tij, ky bashkëpunim do të tërheqë vëmendjen edhe të donatorëve në fusha të ndryshme.

XS
SM
MD
LG