Lidhje

Simpozium në Shkodër, vlerësohet roli i klerit katolik

  • Pëllumb Sulo

Simpozium në Shkodër, vlerësohet roli i klerit katolik

Ne Shkoder, u perkujtua sot 150 vjetori i Seminarit i Dioqezave Shqiptar "Nena e Keshillit te Mire". Me kete rast u vleresua roli i klerit katolik ne historine dhe kulturen kombetare shqiptare si dhe persekutimi i gjate komunist ndaj besimit dhe klerikeve.

XS
SM
MD
LG