Lidhje

Shkodra, strategji ekonomike mbështetur tek bizneset që operojnë për eksportin

  • Pëllumb Sulo

Shkodra, strategji ekonomike mbështetur tek bizneset që operojnë për eksportin

Qyteti i Shkodres e ka orientuar punesimin dhe zhvillimin ekonomik ne shtimin e numrit te ndermarrjeve private, qe punojne me material porositesi, kryesisht per tregun italian. Sot, ne Shkoder veprojne 17 ndermarrje te tilla, ku jane punesuar me shume se 5 mije punetore. Drejtuesit e ketyre ndermarrjeve pohojne se tashme jane tejkaluar problemet e krijuara nga kriza ekonomike boterore, porse ata kerkojne nje mbeshtetje me te madhe nga strukturat shteterore.

XS
SM
MD
LG