Lidhje

Në Shkodër përurohet qendra e parë e informacionit turistik

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër përurohet qendra e parë e informacionit turistik

Me mbeshtetjen e Agjencise Amerikane per Zhvillim Nderkombetar, USAID, Bashkia e Shkodres peruroi Qendren e pare te informacionit turistik, e cila eshte pjese e strategjise per zhvillimin e turizmit ne rajonin e Shkodres. Qendra e informacionit turistik synon nxitjen e turizmit dhe promovimin e vlerave historike dhe kulturore te Shkodres.
Vitet e fundit ky qytet eshte perfshire ne itinerarin turistik Kroaci - Mali i Zi - Shqiperi.

XS
SM
MD
LG