Lidhje

Ricker: Të forcohet shoqëria civile

  • Zëri Amerikës
  • Shkup

Ricker: Të forcohet shoqëria civile

Ambasadori amerikan ne Shkup Filip Riker mbajti nje ligjerate ne nje nga universitetet privat ne Shkup ne lidhje me perparesite e politikes se qeverise amerikane. Zoti Riker nderkohe, tha se qeveria amerikane deri tani ka investuar nje miliard dollare ne Maqedoni dhe theksoi nevojen per nje transparence mbi menyren e shpenzimit jo vetem te ketyre fondeve por edhe te burimeve vendase. Ai vuri theksin edhe tek nevoja per forcimin e shoqerise civile ne vend.

XS
SM
MD
LG