Lidhje

Debat rreth bisedimeve Prishtinë - Beograd

  • Leonat Shehu

Debat rreth bisedimeve Prishtinë - Beograd

Muajin e ardhshëm pritet që Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë të shpallë opinionin e saj mbi ligjshmërinë e pavarësisë së Kosovës. Shpallja e këtij opinioni pritet të pasohet nga bisedimet ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit për zgjidhjen e çështjeve të interesit të ndërsjellë. Por, siç u tha edhe sot në një debat për këtë çështje, palët kanë qëndrime tërësisht të ndryshme rreth natyrës së këtyre bisedimeve.

XS
SM
MD
LG