Lidhje

Kosovë: Dita ndërkombëtare e personave të zhdukur

  • Leonat Shehu

Kosovë: Dita ndërkombëtare e personave të zhdukur

Në Kosovë sot është shënuar ditës ndërkombëtare për personat e zhdukur. Njëmbëdhjetë vjet pas përfundimit të luftës, atje nuk dihet asgjë për fatin e mbi 1 mijë e 800 personave, pjesa më e madhe e të cilëve janë shqiptarë. Familjarët e të zhdukurve dhe veprimtarët humanitarë kërkojnë më shumë përpjekje të autoriteteve vendase e ndërkombëtare për zgjidhjen e kësaj çështjeje.

XS
SM
MD
LG