Lidhje

Dukagjin: Autoritetet vendore në përpjekje për të hapur rrugët e bllokuara


Dukagjin: Autoritetet vendore në përpjekje për të hapur rrugët e bllokuara

Rreshjet e shumta të dëborës dhe ngricat, që kanë përfshirë prej tre ditësh gjithë zonën veriore të Shqipërisë, kanë krijuar probleme dhe vështirësi të mëdha për mijëra banorë që jetojnë në komunat malore, pjesa më e madhe e të cilave tashme gjenden të izoluara nga pjesa tjetër e vendit. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte sot në rrugën që shkon drej komunave malore të Dukagjinit, ku autoritetet vendore kanë nisur punën për hapjen e rrugëve rurale për t'u ardhur në ndihmë banorëve të izoluar.

XS
SM
MD
LG