Lidhje

Në Shqipëri kremtohen Pashkët

  • Zëri Amerikës

Në Shqipëri kremtohen Pashkët

Në Shqipëri, besimtaret katolikë dhe ortodoksë po festojnë Pashkët si miliona të krishterë në të gjithë botën. Gjatë meshave të mesnatës dhe sot paradite besimtarët u lutën që ringjallja e Krishtit t'i ndihmojë t'u japë forcë dhe shpresë për të kapërcyer vështiresitë e jetës së perditëshme.

XS
SM
MD
LG