Lidhje

Eulex-i heton disa punonjës për veprimtari të paligjshme

  • Zëri Amerikës
  • Prishtinë

Eulex-i heton disa punonjës për veprimtari të paligjshme

Në Kosovë, EULEX bëri të ditur se ka filluar hetimet për përfshirjen e një grupi pjesëtarësh të tij në veprimtari të paligjshme.

Doganat e Maqedonisë njoftuan se në vendkalimin kufitar ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë është ndaluar një përpjekje për futjen e paligjshme të një sasie të madhe të cigareve dhe pijeve alkoolike në vend.

Sipas zyrtarëve maqedonas mallrat e paligjshme janë zbuluar në një autobus me targa regjistrimi të Rumanisë, në të cilin ndodheshin 16 pasagjerë, të gjithë shtetas rumunë të punësuar në misionin EULEX-it. Zyrtarët e EULEX-it thanë se lidhur me këtë ngjarje janë njoftuar autoritetet e Rumanisë si dhe Brukseli.

XS
SM
MD
LG