Lidhje

1500 hektarë tokë të përmbytura në zonën e Nënshkodrës

  • Pëllumb Sulo

1500 hektarë tokë të përmbytura në zonën e Nënshkodrës

Në zonën e Nënshkodrës vazhdojnë të jenë të përmbytura rreth 1500 hektarë tokë për shkak të shkarkimeve të detyruara nga ujëmbledhësit e hidrocentraleve të Kaskadës së Lumit Drin. Përmbytjet kanë prekur 6 komuna të Nënshkodrës si dhe disa lagje periferike të qyrtetit të Shkodrës. Një ndër fshatrat më të dëmtuara nga përmbytjet është ai i Obotit në komunën e Anës së Malit.

XS
SM
MD
LG