Lidhje

Korpusi i Paqes përmbyll në Koplik fushatën sensibilizuese mbi shëndetin


Korpusi i Paqes përmbyll në Koplik fushatën sensibilizuese mbi shëndetin
Korpusi i Paqes përmbyll në Koplik fushatën sensibilizuese mbi shëndetin

Sot, Ambasadori amerikan Aleksandër Arvizu mori pjesë në qytetin e Koplikut, në Malësi të Madhe, në ceremoninë përmbyllëse të fushatës sensibilizuese për edukimin shëndetësor të publikut, fushatë kjo e ndërmarrë nga vullnetarët e Korpusit Amerikan të Paqes. Që nga 1 dhjetori, vullnetarët e Korpusit të Paqes, se bashku me Ambasadën Amerikane dhe strukturat shëndetësore shqiptare, kane hapur në 24 qytete të Shqipërisë "Panaire të shëndetit", një përpjekje kjo për të sensibilizuar popullatën mbi rendësinë e edukimit shëndetësor.

XS
SM
MD
LG