Lidhje

Lufta kundër korrupsionit në Kosovë

  • Zëri Amerikës
  • Prishtinë

Lufta kundër korrupsionit në Kosovë

Në Kosovë Agjencia Kundër Korrupsionit thotë se ka dorëzuar deri tani në prokurori mbi 160 raste të përfshirjes së rreth 350 zyrtarëve në korrupsion.

Zyrtarët e agjencisë thonë se kjo dukuri po merr përmasa shqetësuese dhe më së shpeshti shfaqet atje ku shpenzohet paraja publike.

Zyrtarë të qeverisë thonë ndërkaq se ka prani të kësaj dukurie, por ajo nuk është e përmasave të tilla siç paraqitet shpesh herë nga organizatat vendase e ndërkombëtare që merren me trajtimin e kësaj çështjeje.

XS
SM
MD
LG