Lidhje

Kosova feston ditën e flamurit kombëtar shqiptar


Kosova feston ditën e flamurit kombëtar shqiptar

Edhe në Kosovë, sot po kremtohet 28 nëntori, dita e pavarësisë së Shqipërisë e cila atje tradicionalisht është shënuar si ditë e flamurit kombëtar shqiptar. Ndonëse kjo datë nuk është përfshirë në festat shtetërore të Kosovës, ajo është shpallur ditë pushimi dhe një varg manifestimesh janë mbajtur sot në qendër të Prishtinës në nderim të saj.

XS
SM
MD
LG