Lidhje

Pashkët në Kosovë, thirrje për më shumë tolerancë

  • Leonat Shehu

Pashkët në Kosovë, thirrje për më shumë tolerancë

Sikurse në gjithë botën edhe në Kosovë sot po kremtohen Pashkët dhe si rrallëherë në të njëjtën ditë kremtojnë edhe katolikët edhe ortodoksët. Udhëheqësit politikë të vendit kanë shfrytëzuar këtë kremte për të bërë thirrje për më shumë paqe e tolerancë ndërmjet qytetarëve të vendit pavarësisht përkatësisë së tyre etnike e fetare në funksion të krijimit të një ardhmërie më të mirë për të gjithë.

XS
SM
MD
LG