Lidhje

11 vjetori i çlirimit të Kosovës nga forcat e NATO-s

  • Leonat Shehu

11 vjetori i çlirimit të Kosovës nga forcat e NATO-s

Kosova sot shënon 11 vjetorin e hyrjes së trupave të NATO-s që i dhanë fund luftës së viteve 1998 - 1999. Udhëheqësit politikë të vendit përshëndetën qytetarët e Kosovës dhe trupat e NATO-s duke e vlerësuar 12 qershorin si një nga datat më të rëndësishme në historinë e vendit. Në përvjetorin e njëmbëdhjetë të vendosjes së NATO-s në Kosovë, kjo aleancë ka vendosur të shkurtojë praninë e saj ushtarake si shenjë e përmirësimit të gjendjes së sigurisë në vend.

XS
SM
MD
LG