Lidhje

Kosovë, EULEX-i vazhdon hetimet e filluara në Ministrinë e Transporteve

  • Leonat Shehu

Kosovë, EULEX-i vazhdon hetimet e filluara në Ministrinë e Transporteve

Në Kosovë, zyrtarët e EULEX-it vazhdojnë hetimet e filluara të mërkurën në Ministrinë e Transporteve dhe Telekomunikacionit, që kanë të bëjnë me tenderët për ndërtimin e rrugëve gjatë viteve 2007 - 2009. Qeveria e Kosovës nuk ka komentuar për zhvillimet e fundit, ndërsa i ka cilësuar të tepruara kërkesat e opozitës për zgjedhje të parakohshme.

XS
SM
MD
LG