Lidhje

Strategji e re e qeverisë së Kosovës për shtimin e njohjeve të shtetit


Strategji e re e qeverisë së Kosovës për shtimin e njohjeve të shtetit

Autoritetet në Kosovë thonë se shtimi i njohjeve të pavarësisë së Kosovës mbetet edhe më tej prioritet i lartë i tyre. Këto komente u bënë pas miratimin të një strategjie nga ana e Qeverisë së Kosovës, e cila ka për qëllim bashkërendimin e punës së aktiviteteve diplomatike për shtimin e njohjeve për Kosovën. Në këtë strategji përfshihen pesë fusha, ndër të cilat janë të renditura vendet me karakteristikat e tyre që ende nuk e ka njohur shtetin e ri. Kosova shpalli pavarësisë në shkurt të vitit 2008 dhe është njohur nga 75 vende të botës.

XS
SM
MD
LG