Lidhje

Kosovë: Bëhet ndërrimi i komandës së forcave paqeruajtëse të NATO-s

  • Leonat Shehu

Kosovë: Bëhet ndërrimi i komandës së forcave paqeruajtëse të NATO-s

Në Kosovë, sot është bërë ndërrimi i komandës së forcave paqeruajtëse të NATO-s. Gjenerali gjerman Erhard Byler i nxuri vendin bashkëkombësit të tij gjeneralit Markus Bentler. Zyrtarë të NATO-s thanë se do të vazhdojnë me shkurtimin e pranisë së ushtarake në Kosovë, në pajtim me gjendjen e sigurisë në vend dhe kalimin e përgjegjësive tek mekanizmat vendas të sigurisë.

XS
SM
MD
LG