Lidhje

Kosovë: Në pritje të miratimit të ligjit të punës

  • Leonat Shehu

Kosovë: Në pritje të miratimit të ligjit të punës

Në kosovë, është hapur një debat i gjerë mbi ligjin e punës i cili i ka munguar vendit që nga përfundimi i luftës. Udhëheqësit e organizatave sindikale dhe të shoqërisë civile thonë se miratimi i këtij ligji, me gjithë shumë shqetësime që ka ngritur ai, do të jetë me rëndësi për punëtorët por edhe për numrin e madh të të papunëve, gjë që ka kushtëzuar edhe një shkallë të lartë të varfërisë në vend.

XS
SM
MD
LG