Lidhje

Përfaqësues të Luginës së Preshevës për bisedime në Prishtinë

  • Leonat Shehu

Përfaqësues të Luginës së Preshevës për bisedime në Prishtinë

Përfaqësuesit e shqiptarëve të Luginës së Preshevës thanë sot se banorët e asaj pjese, nuk janë të kënaqur me trajtimin nga shteti serb. Gjatë një vizite në Prishtinë ata thanë se pengesë për zhvillimin e tri komunave me shumicë shqiptare në jug të Serbisë, Preshevë, Medvegjë e Bujanoc, janë marrëdhëniet aktuale ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

XS
SM
MD
LG