Lidhje

Tahiri: Reformat në sistemin e administratës publike, përparësi për qeverinë e Kosovës

  • Mirela Milori

Tahiri: Reformat në sistemin e administratës publike, përparësi për qeverinë e Kosovës

Ministrja kosovare e Administratës Publike, zonja Edita Tahiri, ndodhej për një vizitë në Uashington për të ndërtuar urat e bashkëpunimit mes adnministratës së Kosovës dhe eskperiencës amerikane, kryeisht ne kuadër të shkollimit të kuadrove të rinj. Zonja Tahiri ishte e ftuar në studiot e Zërit të Amerikës për të diskutuar mbi reformat në administratën publike dhe zhvillimet e fundit politike në Kosovë.

XS
SM
MD
LG