Lidhje

Maqedoni: Ndalohet numri i së martës i gazetës shqip Koha e Re

  • Isak Ramadani

Maqedoni: Ndalohet numri i së martës i gazetës shqip Koha e Re

Autoritetet qeveritare në Shkup ndaluan numrin e sotëm të gazetës shqipe Koha e Re, për shkak të çështjes së emrit, me që në Shkup del një gazetë e quajtur Koha, e cila e ka të patentuar emrin e saj. Mirëpo, drejtuesit e Kohës së re dhe një pjesë e mjeteve të informimit shikojnë një prapavijë politike në ndalimin e botimit të gazetës dhe konsiderojnë se qeveria po përpiqet të ushtrojë censurë ndaj shtypit në vend.

XS
SM
MD
LG