Lidhje

Festime për 28 Nëntorin në Maqedoni


Festime për 28 Nëntorin në Maqedoni

Në vendbanimet shqiptare të Maqedonisë 28 Nëntori festohet si Dita e flamurit kombëtar dhe kjo datë nuk ka hyrë në regjistrin e festave zyrtare shtetërore. Lëvizja qytetare ‘Zgjohu’ ka kërkuar para qeverisë në Shkup që të angazhohet seriozisht për integrimin e vendit në Nato dhe në Bashkimin Evropian.

XS
SM
MD
LG