Lidhje

Analistët mbi përpjekjet e qeverisë së Maqedonisë për integrimin euroatlantik


Analistët mbi përpjekjet e qeverisë së Maqedonisë për integrimin euroatlantik

Në Maqedoni po shtohen shqetësimet e disa faktorëve politikë, të shoqërisë civile dhe analistëve se qeveria e vendit nuk ka treguar interesimin e duhur, sipas tyre, për proceset e integrimit të kësaj republike në NATO dhe në Bashkimin Evropian.

XS
SM
MD
LG