Lidhje

Maqedonia, Kosova thellojnë bashkëpunimin ndërkufitar

  • Isak Ramadani

Maqedonia, Kosova thellojnë bashkëpunimin ndërkufitar

Maqedonia dhe Kosova do të thellojnë bashkëpunimin ndërkufitar me ndihmën e fondeve IPA të Bashkimit Evropian. Grupe të punës nga të dy vendet i dhanë fund sot në Shkup përgatitjes së një programi për bashkëpunim, që mes të tjerash, parashikon hapjen e nje pike të re kufitare ndërmjet Kumanovës dhe Gjilanit. Bashkimi Evropian do të japë 1 milion e 200 mijë Euro për këtë program.

XS
SM
MD
LG