Lidhje

Maqedoni: Pesimizëm mes banorëve për perspektivën ekonomike në 2011


Maqedoni: Pesimizëm mes banorëve për perspektivën ekonomike në 2011
Maqedoni: Pesimizëm mes banorëve për perspektivën ekonomike në 2011

Shtetasit e Maqedonisë e shohin me pesimizëm edhe vitin 2011 për sa i përket rritës ekonomike dhe investimeve të huaja. Maqedonia ka një shkallë të lartë papunësi: rreth 35 për qind sipas të dhënave zyrtare, por mendohet se kjo shifër kalon 40 përqindëshin. Ekspertët thonë se mungon siguria e përgjithshme për tërheqjen e investitorëve të huaj.

XS
SM
MD
LG