Lidhje

100 ditët e para të qeverisë së Maqedonisë


100 ditët e para të qeverisë së Maqedonisë

Koalicioni qeveritar në Maqedoni ka mbushur njëqind ditët e para të qeverisjes dhe ndërsa partitë e pushtetit flasin për arritjet pozitive gjatë kësaj periudhe, opozita akuzon se kjo qeveri po e çon vendin në një rrugë të gabuar dhe po nxit skepticizëm ndaj integrimit në Bashkimin Evropian.

XS
SM
MD
LG