Lidhje

Maqedoni: Konferencë mbi sundimin e ligjit

  • Isak Ramadani
  • Zëri Amerikës

Maqedoni: Konferencë mbi sundimin e ligjit

Në Shkup po mbahet një konferencë e organizuar nga Ambasada amerikane, në lidhje me sundimin e ligjit. Në të marrin pjesë ekspertë ligjorë dhe përfaqësues të insitucioneve të ndryshme nga shumë vende ballkanike. Pjesëmarrësit shkëmbejnë përvoja midis tyre, ndërkohë që ligjëruesit theksojnë nevojën e domosdoshme për pjesëmarrjen e qytetarëve në çështjet publike.

XS
SM
MD
LG