Lidhje

Ndërmjetësuesi për çështjen e emrit të Maqedonisë, për vizitë në Shkup


Ndërmjetësuesi për çështjen e emrit të Maqedonisë, për vizitë në Shkup

Ndërmjetësi për çështjen e emrit të Maqedonisë Methew Nimitz po qëndron për vizitë në Shkup. Ai ende nuk ka bërë të ditur nëse ka ndonjë propozim për zgjidhjen e problemit midis Maqedonisë dhe Greqisë mbi çështjen e emrit. Zoti Nimitz pasnesër do të shkojë në Athinë. Autoritetet maqedonase kërkojnë që integrimi i vendit të tyre në Nato të mos pengohet nga Greqia fqinje.

XS
SM
MD
LG