Lidhje

Në ndihmë të balenës që ka ngecur në brigjet e Kalifornisë


Ekipet për shpëtimin e kafshëve janë duke punuar në brigjet e Kalifornisë jugore për të liruar një baleen të ngatërruar në një rrjetë peshkimi.

Një nga krahët e balenës ka ngecur në rrjetë, dhe punonjësit thonë se duket se një pjesë e rrjetës ka ngecur në gojën e balenës.

Punonjësit e shpëtimit thonë se 13 metra të gjatë balenë duket të jetë në gjendje të mirë shëndetësore. Ata gjithashtu thonë se shfaqet balenë u tangled deri me tojë kohët e fundit.

Përpjekjet për të liruar balenën u pezulluan në muzg të martën. Zyrtarët thonë se ata do të përpiqen përsëri sot të lirojnë balenën.

XS
SM
MD
LG