Lidhje

Fermerët e nën Shkrodrës në vështirësi pas përmbytjeve

  • Pëllumb Sulo

Fermerët e nën Shkrodrës në vështirësi pas përmbytjeve

Pas përmbytjeve masive në fillim të vitit, fermerët e zonës së Nën-Shkodrës kanë rinisur punën për riparimin e dëmeve dhe ringritjen e fermave të tyre bujqësore dhe blegtorale. Ata po mbeshteten edhe nga subjekte private si dhe disa banka të njohura. Megjithatë, specialistët e bujqësise thonë se ky sezon do të jete i vështirë për këtë zonë, një nga më të njohurat ne Shqipëri per prodhimet e saj.

XS
SM
MD
LG