Lidhje

Përfshirje e ulët e grave në strukturat dhe politikat sociale në nivel lokal

  • Pëllumb Sulo

Në tre Qarqe të Shqipërisë, Shkodër, Korçë dhe Durrës, ka një nivel të ulët të përfshirjes së grave në programet dhe politikat sociale të strukturave lokale. Në këtë përfundim ka arritur shoqata "Alternativa për gruan dhe zhvillimin", e cila përmes një programi të mbështetur nga ambasada amerikane në Tiranë ka monitoruar pjesëmarrjen e gruas në këto organizma. Përfaqësuese të shoqatës thonë se përfshirja e gruas në politikat dhe programet sociale është e ulët.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG