Lidhje

Presidenti Topi, takime me njësi të qeverisë vendore në jug të vendit


Presidenti Topi, takime me njësi të qeverisë vendore në jug të vendit

Presidenti Bamir Topi nisi një seri takimesh në njësi të qeverisjes vendore në jug të Shqipërisë. Zoti Topi vlerësoi në Gjirokastër Trashëgiminë Kulturore dhe nxiti dialogun politik në ndihmë të qytetarëve. Presidenti Topi tha se kishte inkurajuar proçesin e regjistrimit të popullsisë, të dhënat e të cilit pritet të publikohen së shpejti në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG