Lidhje

Shqipëri: Ndëshkime ndaj drejtuesve vendorë për mbetjet urbane


Shqipëri: Ndëshkime ndaj drejtuesve vendorë për mbetjet urbane

Agjencite Rajonale të Mjedisit kanë nisur ndëshkimin e drejtuesve të njësive vendore për shkak të problemeve të mëdha në mjaft komuna dhe bashki ne menaxhimin e mbetjeve urbane. Autoritetet mjedisore kanë pohuar se do ti dërgojnë në gjykate rastet kur gjobat nuk do të paguhen nga drejtuesit e bashkive dhe të komunave. Te pakten kater drejtues vendore jane gjobitur deri tani ne Qarkun e Gjirokastres ndersa 5 te tjere ne Qarkun e Vlores.

XS
SM
MD
LG