Lidhje

Projektohet ndërtimi i sheshit "Skënderbeu" në Shkup

  • Isak Ramadani

Projektohet ndërtimi i sheshit "Skënderbeu" në Shkup

Autoritetet e komunës së Çairit dhe të qeverisë së Maqedonisë janë duke bërë gati projektin për ndërtimin e sheshit "Skënderbeu" në kuadër të kësaj komune të banuar me shumicë shqiptare, në Shkup. Paraprakisht, projekti do të debatohet në publik, para se të fillojnë punimet. Sheshi do të ndërtohet me fonde qeveritare që mendohet se do të kapin shumën rreth dhjetë milionë Euro.

XS
SM
MD
LG