Lidhje

Qendra e Bankokut nën kërcënimin e përmbytjeve


Qendra e Bankokut nën kërcënimin e përmbytjeve

Vërshimet vazhdojnë të kërcënojnë edhe sot qendrën e Bangokut, edhe pse ekipet e punonjësve kanë filluar pastrimin pas përmbytjeve në disa zona të qytetit, ku uji është tërhequr. Autoritetet thanë se numri i të vdekurve nga përmbytjet e Tajlandës ka arritur në mbi 500 vetë, shumica e tyre të mbytur. Për banorët e Bangokut transporti mbetet problemi më i madh, njerëzit po lëvizin nëpër qytet me barka, autobuzë dhe makina ushtarake në zonat e prekura nga përmbytjet. Përmbytjet filluan në korrik dhe ato përfshinë 10 për qind të Tajlandës.

XS
SM
MD
LG