Lidhje

Fier: USAID ndihmon autoritetet për taksat e bizneseve

  • Raimond Kola

Fier: USAID ndihmon autoritetet për taksat e bizneseve

Bashkia e Fierit po zbaton një projekt të menaxhimit elektronik të taksave dhe të ardhurave nga biznesi. Projekti është mbështetur nga Agjensia Amerikane për Zhvillimin Ndërkombëtar, USAID. Drejtusit e Bashkisë thonë ndërkaq, se vështirësitë ekonomike po ndikojnë në qytet në mbylljen e disa dhjetëra bizneseve të vogla.

XS
SM
MD
LG