Lidhje

Udhëheqës të lartë të shtetit shqiptar përcjellin urime për 28 Nëntor


Udhëheqës të lartë të shtetit shqiptar përcjellin urime për 28 Nëntor
Në shqipëri u festua dita e pavarësisë me një seri ceremonish të posaçme. Autoritetet më të larta shtetërore nderuan kujtimin e ismail qemalit dhe burrave themelues të shtetit shqiptar. Ata theksuan se në 98-vjetorin e pavarësisë, shqipëria është më e lirë, më e sigurtë dhe më e zhvilluar se asnjëherë më parë.

XS
SM
MD
LG