Lidhje

Kosovë: Kritika ndaj kuadrit ligjor kundër korrupsionit

  • Leonat Shehu

Kosovë: Kritika ndaj kuadrit ligjor kundër korrupsionit

Në Kosovë, organizatat joqeveritare dhe Agjencia Kundër Korrupsionit vlerësuan sot se kuadri aktual ligjor në këtë fushë, ka të meta të shumta, të cilat pengojnë në arritjen e rezultateve. Analiza e kuadrit ligjor ndodh vetëm pak ditë para se të bëhen publike deklarimet e pasurive të zyrtarëve të Kosovës.

XS
SM
MD
LG