Lidhje

Shqipëri: Vazhdon asgjësimi i municioneve luftarake të tepërta

  • Raimond Kola

Shqipëri: Vazhdon asgjësimi i municioneve luftarake të tepërta

Procesi i asgjësimit të municioneve luftarake të tepërta vazhdon të kryhet në zona të ndryshme të Shqipërisë. Autoritetet ushtarake vlerësojnë se procesi është mjaft i vështirë dhe po kryhet në bashkëpunim me banorët e zonave dhe me njësitë vendore. Autoritetet kanë deklaruar se brenda vitit 2010 në Shqipëri do të përfundojë asgjësimi i municioneve të rrezikshme.

XS
SM
MD
LG